Sofie Graabøl

BØRNEFONDEN

Sofie Gråbøl

Sofie Gråbøl bliver ambassadør i BØRNEfonden

”Vi ønsker alle det bedste for vores børn – uanset hvem og hvor i verden vi er.”


Med de ord træder skuespilleren Sofie Gråbøl ind i en ny rolle som ambassadør for BØRNEfonden, der arbejder for at give børn, unge og lokalsamfund i nogle af Vestafrikas fattigste lande en fremtid med muligheder.


”Jeg har for nylig besøgt Togo og på nært hold oplevet BØRNEfondens arbejde med at opbygge bedre sundhed, uddannelse og jobskabelse. Det var berigende med egne øjne at se, hvordan mange års indsats i landsbyerne kan bane vejen for en bæredygtig fremtid.


Det giver dyb mening for mig at være med til at skabe de basale muligheder for, at børn og unge i nogle af de fattigste lande i Afrika får et liv med plads til at drømme om fremtiden. Det er børn, som ikke er lige så heldigt stillet som børn herhjemme.


Jeg har i en årrække været sponsor for et barn i Afrika gennem BØRNEfonden, og jeg har oplevet, hvor stor en forskel jeg kan gøre i hendes liv.


Jeg håber, jeg som ambassadør kan være med til at sætte fokus på alt det gode arbejde, BØRNEfonden udfører i Afrika, og jeg håber, jeg kan være med til at inspirere andre til at støtte BØRNEfonden,” siger Sofie Gråbøl.


Stort engagement

”Vi er både taknemmelige og stolte over, at en personlighed som Sofie Gråbøl vil være med til at synliggøre vores arbejde,” siger BØRNEfondens CEO Bolette Christensen


”Sofie Gråbøl er et engageret menneske, som har hjertet med, når hun stiller op for en sag. Private sponsorer som Sofie er rygraden i BØRNEfonden med deres faste månedlige bidrag til ca. 60.000 sponsorbørn, som sammen med deres familier får mulighed for en bedre fremtid. Med Sofies hjælp kan vi skabe endnu større opmærksomhed om privates mulighed for at støtte udviklingsarbejde,” siger Bolette Christensen.


BØRNEfonden har flere andre ambassadører, som på forskellig vis støtter arbejdet med at skabe en fremtid for børn og lokalsamfund i Afrika.


Tv-værten Bubber besøgte sidste år Kap Verde og oplevede de gode resultater, BØRNEfonden har opnået siden 1988. Soul- og gospelsangerinden Marie Carmen Koppel optræder ved koncerter til fordel for BØRNEfonden, senest ved Kulturnatten i fredags. Både Bubber og Marie Carmen Koppel har lagt stemmer til BØRNEfondens reklamefilm.

Med 200 mio. kr. i årlige indtægter, ca. 60.000 sponsorbørn og over 700 medarbejdere er BØRNEfonden Danmarks største udviklingsorganisation baseret på privat-indsamlede midler.


Fællesklubbens børn

Her er lidt information om vores børn, som vi har i børnefonden.

Vi hjælper 2 børn og har sponsoreret dem siden 1.juli 2008.

Læs mere    

Bubber

BØRNEfonden i Kap Verde: Det lange seje træk lykkes! 

Læs mere

Sofie Gråbøl bliver ambassadør i BØRNEfonden

”Vi ønsker alle det bedste for vores børn – uanset hvem og hvor i verden vi er.”

Læs mereRent drikkevand

Rent drikkevand forvandler landsby i Togo

Læs mereGODE LINKS

Find de spændende oplevelser omkring feriefondens huse

Læs mere

Fællesklubben på Danfoss

Fælles tillidsmand

Morten Hansen

E1 KN 70

Nordborgvej 81

Mobil:6170 0731

Epost: Tryk her


Feriefonden på Danfoss

Administrator

Morten Hansen

L3 V41

Nordborgvej 81

Mobil: 6170 0731

Epost: Tryk her


Hjælpekassen på Danfoss

Formand

Henrik Brøndum

E1 KN 70

Nordborgvej 81

Mobil: 2070 0384

Epost: Tryk her


Konsulent i fællesklubben

Tillidsmand

Lars Grau

E1 KN 70

Nordborgvej 81

Tlf.: 7488 3505

Epost:


Fællesklubben på Danfoss - E1K N70 - Nordborgvej 81 - 6430 Nordborg